Summa sidvisningar

torsdag 24 september 2009

Sommarjobb, möhippa, bio och Tuve-cupen

Nu har jag inte skrivit på över en månad så det har hänt en hel del sen sist. Min sista vecka på sommarjobbet flöt på fint. Det kändes som om de var nöjda med mig också och jag har nu två fina referenser från läkarsekreteraryrket som jag kan använda i framtiden. Jag har trivts superbra på Psyk och vill gärna jobba inom det området när jag blir färdig. Sista dagen på jobbet blev dock lite stressig och jag hann inte ens säga hej då till alla. Jag jobbade bara halvdag för på eftermiddagen var det dags för Lollas möhippa som jag höll i tillsammans med Annelie.

Louise blev väldigt förvånad när vi överraskade henne hos hennes frisör. Hon hade nog aldrig misstänkt att möhippan skulle vara en fredag! Vi drack lite champagne i salongen och sedan gick vi till Gildas massageskola där ytterligare några personer slöt upp. Där fick vi en lång behandling med peeling och helkroppsmassage som var väldigt skön. Hon som masserade mig var jätteduktig och vi pratade en del om Asia Spa där mamma jobbar. Det var tydligen hennes drömställe att få jobba på. (Senare fick jag höra av mamma att hon hade varit där och sökt jobb). Som tur var så slapp jag den omtalade bröstmassagen som några "åkte på". Efter massagen gick vi vidare till Star Bowling och bowlade och drack vin. Tyvärr var jag helt ur form och det blev många klot i rännan första serien som bara blev 60 någonting. Andra serien gick bättre, 120 någonting, men jag kom ändå bland de sista. Efter bowlingen gick vi till Mañana och åtnjöt en superb tapasmiddag. Nackdelen med att ha möhippan på en fredag var att de flesta var rätt trötta (speciellt jag som varit uppe sen 6) så jag fick dra mig hemåt efter restaurangen då några fortsatte ut på stan. Tycker ändå att det var en riktigt trevlig kväll.



Möhippegänget

Söndagen efter möhippan kom Pokermats på besök till Sverige. Det var jättekul att se honom igen. Vi hade nog inte träffats på nästan ett år. Vi passade på att gå på bio och såg en sjukt rolig film, Brüno. Jag låg dubbelvikt i biostolen större delen av filmen. Precis min humor!



Helgen därpå var det dags för lite bangolf igen. Det var den traditionella tävlingen Tuve-cupen som jag har spelat flera gånger. Vann cupen 2008 så jag var givetvis taggad att försvara min titel. Jag laddade med en träningstävling måndagen innan som gick bra (36-31) och med många träningsvarv på lördagen (31-37-34-31-30). Spelet kändes kanonbra på lördagen! Så var det då dags för tävling på söndagen. I första matchen mötte jag Håkan från Laxen. Tyvärr så var jag inte alls på hugget i denna match. Hamnade efter redan från början, men hämtade upp lite på slutet. Lyckades dock aldrig komma ikapp och det blev respass direkt =(. Som tur var så hade de även en tröstcup. Av alla som åkt ut i första matchen så fick de 8 som kommit längst spela denna cup. Som tur var klarade jag mig. Hade hängt med Håkan i 18 banor. I denna match fick jag möta Henke från Kungälv och jag kände mig som en riktig underdog, men jag kämpade på och spelade faktiskt riktigt riktigt bra och vann! I semifinalen fick jag möta L-O från Göteborg. Även i denna match spelade jag lysande och vann. Så var jag i final! Där fick jag möta Söderstjärna från Göteborg. Detta blev en mycket jämn och spännande match som fick avgöras i sudden när jag fick till det och tog hem tröstcupen! Trots en dålig start blev detta en riktigt bra tävling!