Summa sidvisningar

torsdag 3 november 2011

Den som väntar på något gott...

Vecka 44

Måndag: 2 dagar över tiden. Nu börjar det bli segt. Man har inte så mycket att göra på dagarna längre nu när frysen är full. På kvällen kollade vi på film, en gammal film med Stefan Sauk, Vendetta. Nu har jag försökt mig på 2 Hamiltonfilmer, men ingen av dem har varit bra så jag lägger nog ner det hela nu. På kvällen hade vi besök av 2 olika gäng med små spöken. Som tur var så hade vi godis hemma.

Tisdag: 3 dagar över tiden och dags för ett besök hos barnmorskan Therese. Mitt blodtryck hade gått upp lite från 120/73 till 120/80, men enligt undersköterskan där på MVC så var detta helt normalt. Mitt Hb var fortfarande i underkant, 117. Jag tänkte köpa blutsaft, men det var så jävla dyrt så jag köpte några andra järntabletter i stället som man inte skulle få biverkningar av så jag får väl börja ta dem nu. Magen hade vuxit lite och bebben låg fint fixerad och hade bra hjärtfrekvens. Hoppas detta var sista gången vi behövde gå till barnmorskan. Har en tid nästa tisdag igen om det inte har hänt något innan dess.

Onsdag: 4 dagar över tiden. En ganska seg dag. Försöker sysselsätta mig med poker, men det går inget bra för tillfället. Har också läst på lite angående TENS-apparaten som jag har tänkt använda vid förlossningen. Nu vet jag på ett ungefär hur den fungerar. Återstår bara att testa den, men då får nog Ponta assistera.

Torsdag: 5 dagar över tiden. Börjar bli uttråkad av att gå hemma och Ponta har jobbat på macken hela veckan med lite röjning och så. Lennart var snäll och gav oss biljetter till dagens Frölunda-match så vi gick på hockey i hopp om att detta kanske skulle få igång förlossningen. Det hjälpte dock inte.

Fredag: 6 dagar över tiden. Nu har man inte mycket energi i kroppen. Det var som om hockeymatchen hade sugit musten ur mig totalt. Orkade inte ta mig för något på hela dagen.

Lördag: 7 dagar över tiden och ingen bebbe i sikte!

Söndag: 8 dagar över tiden. Idag bjöd vi hem Louise, Johan, Viktor och Annelie på en fika. Annelie hade med sig sin brorson Vincent som var hur söt som helst! Louise hjälpte mig lite med TENS-apparaten så nu vet jag hur den fungerar.

Graviditetsstatus: På söndagen gick jag in i vecka 42. Nu vill man bara att bebben ska komma ut! Nästa besök hos barnmorskan är på tisdag, men hoppas inte man behöver gå dit.



















Vecka 42