Summa sidvisningar

onsdag 30 juli 2014

Lukas lär sig nya saker

Vecka 26

Eftersom jag kommit efter så otroligt mycket med bloggen samt förlorat min digitala dagbok så får jag köra lite förenklad blogg baserad på de bilder jag har tagit från de senaste veckorna. Detta var näst sista veckan Alfons gick hos Marie före sommarlovet. Det blev bl a lite innelek med kompisen Pontus. Bilbana verkar vara en populär lek.



Lukas har blivit så stor att han nu kunde inviga de fina sommarkläderna han fått av kusinerna Alma och Ivar (stl 74), dock så passar fortfarande 68 bäst på honom. Han har allt från 62-74.


Lukas har nu upptäckt sina söta små fötter. Väldigt intressant!


Han har också lärt sig att rulla över på mage!


Alfons och gänget var på utflykt. De är så söta i sina reflexvästar hela gänget!


Alfons i knät på Janyn som nu slutat skolan och fick hänga med dagbarnen.


En dag när jag kom för att hämta Alfons hos Marie så hade han precis slocknat med "Jajan" intill sig. Det var bara att gå hem igen och komma tillbaka lite senare.

 
Lukas är nu tillräckligt start i nacken för att sitta framåtvänd i bärselen. Man ser så mycket mer då och det tycker han är väldigt spännande!
 

Mamma, pappa och Petter var här och fikade en dag när de varit på shoppingtur i Göteborg. Killarna i familjen åkte då iväg och köpte en ny tv till oss! Det blev en 46 tums smart-tv från Samsung. Tack snälla pappa!


Nicklas och Alice kom hit dagen därpå och hjälpte oss att koppla in och komma igång med smart-TV:n! Det verkar va en väldigt bra grej och mycket bättre bild än på den gamla TV:n.


På helgen blev det lite brödbak i form av rågfrallor med russin och vallmofrön. Alfons hjälpte till som vanligt när det ska bakas hemma. Han kommer nog bli en liten mästerbagare när han blir stor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar