Summa sidvisningar

onsdag 6 maj 2009

Nallissa tar sig an läkarsekreterarrollen

Jaha, en vecka har gått sedan jag skrev sist och jag som trodde att jag skulle skriva varje dag här! I torsdags hade vi sista dagen i skolan och jag fick fika, omdömen i administration (G) och medicinsk terminologi (VG) och fick även separationsångest när jag skulle skiljas från mina goa klasskompisar. Kommer att sakna dem jättemycket under LIAN. Jag och några andra goingar gick till Trädgårdsföreningen och sträckte ut oss i solen. Var tyvärr tvungen att lämna dem för att sitta tre timmar på Frisörskolan. Nu är jag ett (oäkta) readhead and I like it!

Helgen spenderades i Värmland då vi firade Tårtmagen som fyllt 71 år. Vad skulle man ge honom i present, om inte en tårta? Gjorde en jättefin tårta med björnbär och kiwi. God var den också =) Fredagen var underbar och tillbringades i en solstol i trädgården. På lördagen bar det av till Töcksfors för en shoppingrunda. Var på jakt efter blåa Converse, men kom hem med en Musse Pigg-tröja, en svart kjol och en ny bikini.

Söndagen var pisstråkig förutom att jag äntligen fick se "Låt den rätte komma in". En mycket skum film som jag diggade. Kunde knappt fatta att en sån film gjorts i Sverige.

I måndags började jag min första praktik som läkarsekreterare på Lindome vårdcentral och det blev kort sagt SUCCÉ! Det är bara att inse att jag är som klippt och skuren för det här jobbet, en naturbegåvning helt enkelt. Sitter redan och smattrar ner journaler för glatta livet. Enda nackdelen är att jag får gå upp satans tidigt (6.20) och att jag redan saknar klassen och alla skratt och skämt.

1 kommentar:

  1. Vad bra att det går bra för dig bejjb! Du får berätta med på fredag! =)
    Kram

    SvaraRadera