Summa sidvisningar

torsdag 19 augusti 2010

Vecka 22

Eftersom jag inte skulle börja jobba förrän 1 juni hade jag en ledig dag kvar på måndagen den här veckan. Jag skulle då passa på och börja hos sjukgymnasten som ska hjälpa mig att bli av med min huvudvärk. Jag fick akupunktur som jag har fått förut mot huvudvärken och det kändes bra. På kvällen hade Ponta kiosken på minigolfen så jag var där och hjälpte honom eller rättare sagt höll honom sällskap.

På tisdagen skulle jag börja jobba på Ortopeden. Tyvärr hade jag dålig dygnsrytm och var spänd inför jobbet så jag låg vaken i stort sett hela natten. Ingen bra start på det nya jobbet, men det var bara att pallra sig dit. Mina arbetstider är från 7.30 till 16.15 men jag får flexa 2 timmar åt varje håll vilket är kanonbra! Jag blev i alla fall emottagen med öppna armar av de andra läkarsekreterarna så det var härligt att komma tillbaka! Jag fick sitta i den gamla paviljongen där jag varit mest under min praktiktid så det kändes bra. Fick börja med att vikariera för Kerstin i ett par veckor och ha hand om hennes läkare och det var en bra start för hon har två jättebra läkare. Det blev ändå en ganska tung arbetsdag eftersom jag var så trött.

På onsdagen var jag mer utvilad och kunde jobba på utan problem. Fick dock fråga de andra läkarsekreterarna ganska mycket om hjälp, men det är ju inte så konstigt. På kvällen hade jag kiosken på golfen.

På torsdagen fick jag gå och fotografera mig för att få behörighetskort på jobbet. För en gångs skull blev kortet hyfsat bra och likt mig så det var jag nöjd med. Efter jobbet var jag på akupunktur och sedan var jag också ute och sprang en runda på 3 km. Tror det är viktigt att jag rör mig mycket nu på kvällarna när jag har ett så stillasittande jobb.

På fredagen jobbade jag och sedan blev det en cykeltur på kvällen.

På lördagen skulle jag träffa en kompis från Varberg, Sussi, som jag inte sett på ett par år. Hon och hennes kompis Sandra var i stan över helgen och vi passade på att träffas och spela lite minigolf i Gullbergsbro. Det var riktigt kul att träffa Sussi igen, vi har alltid så roligt när vi ses. På kvällen var jag på Liseberg.



På söndagen åkte jag, Ponta, Kari och Lorentz upp till Uddevalla för att träna lite på deras EB-banor inför seriespelet. Jag har aldrig gillat den anläggningen. Tyckte banorna var äckligt svåra, men första varvet vi gick fick jag ändå till ett 24-varv. Men det var nog bara tur för nästa varv gick jag 30. När vi kom hem från Uddevalla var vi skithungriga så jag och Ponta bestämde oss för att gå ut och äta. Vi provade en grekisk restaurang i Mölndal som heter Sokrates Taverna och det visade sig att de hade jättegod mat som inte var speciellt dyr. Åt souvlaki-grillspett med tsatsiki. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar