Summa sidvisningar

onsdag 25 augusti 2010

Vecka 23

Min andra arbetsvecka rullade på utan större problem. På måndagen var jag hos sjukgymnasten och fick akupunktur och även på torsdagen. Man måste gå 2 ggr/vecka i början för att få effekt. Det är lite jobbigt att det tar så mycket tid ifrån arbetet som jag måste jobba in någon annan gång, men det får det vara värt.

På tisdagen var jag på styrelsemöte i Gullbergsbro.

På onsdagen var jag i stan i fikade med Lolla och Annelie. Vi provade ett nytt café som jag har glömt bort vad det heter, men det var lite mysigt och hade änglar överallt.


På torsdagen träffade jag mina f d klasskompisar Jenny och Elena som också jobbar på Mölndals Sjukhus, men på Reumatologen. Vi gick och tog en lunch i restaurangen för på torsdagar har de alltid soppa och efterrätt. Väldigt gott! Blev lämnad ensam hemma för Ponta skulle iväg på seriespel i Karlstad.

På fredagen kände jag mig ovanligt pigg efter jobbet och gav mig ut på en joggingrunda, 3 km. Natten blev tyvärr ett helvete för jag sov typ bara 1 timme på hela natten och hade jätteont i magen.

På lördagen skulle jag ha åkt iväg och tränat i Uddevalla med laget, men hade fortfarande ont i magen och var alldeles matt efter en sömnlös natt så jag fick ringa återbud. Tänkte att jag kunde följa med på söndagen och kanske vara coach och inhoppare eftersom jag inte hade tränat. Tyvärr så satt magkrämporna i hela helgen och även lördag natt blev sömnlös. Var helt färdig på söndagen så jag fick stanna hemma. Kändes verkligen inte kul att ”svika” laget, speciellt som det gick rätt dåligt för dem, men vad skulle jag göra? Var riktigt tråkigt att vara själv hemma hela helgen också när jag mådde dåligt. Det var skönt när Ponta kom hem på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar