Summa sidvisningar

torsdag 26 december 2013

Julavslutning

Vecka 51

Sista veckan hos dagmamman innan jullovet ägnade sig barnen åt olika slags julpyssel. En dag dekorerade de ljus. Har ni sett några sötare små händer än dessa? Tycker det är så gulligt när Alfons kommer hem med saker som han har grejat med hos dagmamman. Man blir alldeles varm i mammahjärtat =)


På torsdagen var det dags för julavslutning hos Marie och vi gick dit hela familjen och fikade lite. Det var roligt att se Alfons tillsammans med de andra barnen i den miljön. Eftersom jag aldrig lämnar eller hämtar så missar jag ju allt det där. Alfons var tydligen vildare än vanligt och sprang omkring och busade med de andra.

På kvällen var det också vattengympa för mig på Magplasket, sista gången före juluppehållet. Det var härligt med lite träning och avslappning!

På fredagskvällen var det julfest på golfen. Det var längesedan jag träffade de andra i Gullbergsbro eftersom jag inte spelat golf sedan SM i juli. Det var trevligt att träffa alla igen. I stället för julmat bjöds det på en god kallbuffé, ost och kex och kladdkaka efteråt. Sedan körde vi julklappsspelet och Pontus och jag hade tur och kammade hem en Paradis. Sedan var det också lagtävling i frågesport, alltid lika skoj! Alfons var dock jättetrött och lite gnällig på slutet så vi åkte väl hem vid 22-22:30.

På lördagen blev Alfons sjuk. Det märktes på honom direkt på morgonen för han var jättegnällig och inte sig själv. Han ville bara sitta i knät och åt nästan ingenting på hela dagen. Han hade varit lite småförkyld ett par dagar och nu fick han ganska hög feber, nästan 39 grader. Vi var bjudna till Karin på eftermiddagen eftersom hon fyllde år och vi gick dit trots att Alfons var sjuk. Det enda han åt var glass och han var väldigt trött och hängig. Han orkade i alla fall titta lite på Bamse på Karins dator.


Vi gick hem ganska tidigt eftersom Alfons var sjuk och när vi kom hem så kräktes han en gång. Sen verkade han faktiskt må lite bättre och kunde i alla fall dricka välling innan han gick och la sig.

På söndagen var han mycket piggare igen och hade ingen feber. Han åt fortfarande dåligt, men annars var han sig själv igen. Det var också första dagen på länge som det inte regnade så vi passade på att gå en promenad och vara en stund i lekparken på förmiddagen. Eftermiddagen ägnade jag åt att julstäda lite och slå in alla klappar. Så var allting klart inför julen!

Graviditetsstatus:
Nu är jag i vecka 33. Tycker graviditeten börjar bli lite jobbig nu. Jag sover inte så bra som förut utan vaknar några gånger varje natt. Måste oftast upp och kissa 2 ggr/natt och när jag vaknar har jag värk i ryggen och benen och måste byte sovställning. Det är bättre på dagarna när man är uppe och rör på sig lite mer. Än så länge har jag gått upp 11,5 kg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar