Summa sidvisningar

fredag 24 februari 2012

Nya småkusiner

Vecka 4

Veckan började med Pontas födelsedag den 23 januari. Födelsedagen firades tillsammans med Karin på den nyöppnade restaurangen Mr Johansson på Mölndalsvägen. Det var jättegod mat och restaurangen var mycket fräschare än den på Hisingen som vi har ätit på tidigare. Personalen var också mycket trevlig. Kan varmt rekommendera denna restaurang!




På kvällen kalasade vi på denna goda tårta som jag aldrig ätit förut. Chokladtårta med hasselnötter och äppelmos. Mums!


Denna dag blev inte bara Pontas födelsedag utan Alfons fick också två söta småkusiner då Magdas tvillingar Alma och Ivar kom till världen! Välkomna till världen små kusiner!







På tisdagen var det dags för ett besök hos Kelley på BVC. Den här gången hade vi inte varit där på 2 veckor. Alfons hade gått upp från 5,4 kg till 5,8 kg. Förra gången hade de inte mätt honom, men han var nu 60 cm lång. På 3 veckor hade han vuxit 2 cm. Alfons ligger lite över kurvan på vikten och medel på längd och huvudmått.

På onsdagen var vi uppe en sväng på Ortopeden och hälsade på. Sedan var det ganska lugnt resten av veckan. På helgen var det seriespel i Askimshallen så då åkte vi dit och tittade på lite. Några av våra norska vänner var där och det var extra kul att visa Alfons för dem.

På söndagen kom mamma och pappa och hälsade på. Vi gick på Mr Johansson och det var lika gott som i måndags om inte godare för på helgen har de även glassbuffé.

Här är en bild på Alfons när han ligger i sin egen säng och kikar på sin mobil som han fick i julklapp.







Han har än så länge aldrig sovit i denna säng, men han tycker om att ligga där och "leka" ibland. På nätterna sover han fortfarande i vår säng. Det känns ganska svårt (närapå omöjligt) att få honom att sova i egen säng. Vi har gjort några klena försök, men det har inte gått särskilt bra eftersom han vaknar så fort man lägger ner honom i hans egen säng. Helst vill han ligga som klistrad mot mig. Dock var det någon på mitt jobb som sa att det inte är så konstigt för alla djur ligger ju nära sina mammor och sover så det är ju ganska naturligt för en människobebis att ligga så. När man tänker så känns det ju egentligen ganska rätt att ha barnet intill sig när man sover. Framtiden får väl utvisa hur det kommer att gå med detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar