Summa sidvisningar

torsdag 9 februari 2012

Besök av storkusinerna

Vecka 1

Väl hemma i Mölndal tog vi en sväng till Mölndalsbro och tittade lite på rean. Vi shoppade den här Lille Skutt-tröjan till Alfons.



När vi var ute på stan ringde Louise och frågade om vi ville komma förbi och fika på eftermiddagen så det blev en sväng till Lindome och fika med dem och Annelie.

På tisdagen var det BVC-besök på schemat. Sedan förra gången hade Alfons gått upp cirka 500 gram och vägde nu 5,2 kg. Han hade även vuxit 2 cm på längden och mätte nu 58 cm. Han låg lite över medel på vikten.

På onsdagen kom Charlotta, Krister, Hanna och Elias på besök. Det var första gången Alfons träffade sina kusiner. Barnen bytte julklappar och Alfons fick en jättefin mumindress. Hanna var väldigt fascinerad av Alfons och tyckte att han var jättesöt. Så här fina var de tillsammans!



Kusinerna var här i dagarna tre och varje kväll träffades vi hemma hos Karin och åt middag. Trevligt! Elias var lite mer skeptisk till Alfons till en början, men efter ett tag blev även han lite nyfiken på honom. Här är kusinerna och faster hemma hos oss och myser med Alfons.



På torsdagen tog vi med oss farmor Karin och gick en härlig vinterpromenad vid Gunnebo slott. Jag hade aldrig varit i de krokarna förut, men där var väldigt fint att gå. När vi nästan var framme vid parkeringen tog vägen slut. Det var översvämmat! Vi fick helt enkelt vända och gå tillbaka samma väg vi kommit, men det var ju bra att få lite extra motion.

På trettondagen var vi hemma hos Annelie och skulle hämta en kalender. Vi passade på att ta en god fika hos henne också.

På helgen blev det en liten tur till Varberg över dagen. Vi blev bjudna på något som jag aldrig ätit förut, nämligen tonfiskkotletter. Det var grymt gott och smakade inte alls som fisk utan snarare lite mer "köttigt". Det måste jag äta igen! Alfons blev lite trött och fick sova en stund på soffan.




Efter tuppluren blev han pigg igen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar