Summa sidvisningar

onsdag 14 augusti 2013

Kusinbesök

Vecka 31

Sista veckan innan jag har semester igen! Det är skönt att inte behöva jobba mer än tre veckor i sträck. Även denna vecka var jag med Angelica på avd 232 och det var riktigt skoj att jobba denna veckan.

På måndagskvällen gick vi till Karin för att äta middag och träffa Magda och tvillingarna Alma och Ivar som kommit på besök ända från Stockholm. Det blev mycket häng med tvillingarna den här veckan eftersom de stannade en hel vecka och då ville vi passa på att ses så mycket som möjligt. Det var så kul att se de små kusinerna igen. Sist vi träffades var på Alfons födelsedag och sedan dess hade det hänt jättemycket. Alfons och Alma är ungefär lika stora nu medan Ivar är både längre och kraftigare. Utvecklingsmässigt är de ganska jämna nu förutom att Alfons ligger före med pratet.

Alma och Magda
På onsdagen var Ponta och Alfons och busade i lekparken med tvillingarna medan jag var på jobbet och på kvällen sågs vi allihop hemma hos Karin.

Alfons och Alma med farmor/mormor i lekparken

Triss i sötisar
På torsdagen anslöt även sysslingen My till gänget. Tyvärr så sågs alla barnen när jag var på jobbet, men här kommer några kort ifrån träffen.

Se så snabb jag är, farmor!

Kapplöpning


 
Lite styrketräning
 
 

På fredagen var det vår tur att bjuda hem Karin, Magda och tvillingarna på en trevlig grillkväll. Eftersom det var varmt fick barnen svalka sig i Alfons lilla pool. Det blev ett riktigt poolparty!


Alma, nu kommer det vatten!

På lördagen gjorde vi en liten utflykt till Kungsbacka och Freeport. Vi köpte lite presenter och en jättesöt outfit till Alfons. (Det hade öppnat en rolig barnaffär där som hade både kläder, leksaker och tillbehör). Så här snygg blev Alfons i sin nya piké och shorts.


På söndagen skulle vi göra något med mamma och pappa, men då tyckte vi det var kul om alla kunde träffas så vi bjöd hem mamma, pappa, Karin, Magda och tvillingarna till oss på fika. Först gick alla en promenad och stannade i en lekpark och busade lite. Lekparken i alla ära, men barnen hade nog ännu roligare i den här stora vattenpölen. (Ingen av barnen hade gummistövlar vilket säkert gjorde det hela extra kul).


Sedan gick vi hem till oss och fikade i trädgården och efter det blev det mera bus ute på stora gräsmattan.



Efter en vecka full med bus var det dags att säga hej då till tvillingarna och faster Magda för den här gången! Vi har haft jätteroligt ihop! Hoppas att det nu inte dröjer så länge tills vi ses nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar