Summa sidvisningar

tisdag 21 september 2010

Första semesterveckan

Vecka 27

Den här dagen var det inte så fint väder så vi åkte in till Årjäng i stället. Jag och Ponta var sugna på något gott så vi köpte ingredienser och bakade denna goda tårta.




På tisdagen var det fint väder på förmiddagen så då var vi nere och badade lite i Lelången, men sen började det ösregna och då bestämde vi oss för att åka hem.



På onsdagen gjorde jag debut på gymmet som hör till Mölndals Sjukhus. Det var ganska litet och nedgånget men det kostar bara 200 kr/år att träna där, så det är ju bättre än inget. På kvällen var det visning på ett radhus i Rävekärr som vi hade spanat in och som vi VERKLIGEN ville ha. Huset visade sig vara lika fint som på bilderna, vartenda rum var nyrenoverat. Tyvärr var det hur mycket folk som helst på visningen så vi förstod att det skulle bli dyrt.

På torsdagen var jag och Ponta på bio och såg ”Kommissarie Späck”. Den var faktiskt ganska rolig och rätt så sjuk. På kvällen hade vi tänkt gå på Carl-Einar Häckner på Liseberg men eftersom det spöregnade fick det bli en filmkväll i stället. Vi hyrde ”Allt för min syster” med Cameron Diaz och det var en jättebra film, men väldigt sorglig. Budgivningen på huset startade på torsdagen och vi var ett gäng som bjöd, 4-5 stycken tror jag.

På fredagen var vädret bra igen och vi åkte ut till Tuve för att träna lite på deras filtbanor. Vi hann träna alla banor, men när vi tänkte börja gå varv kom det så mycket allmänhet att vi fick ge oss. Vi åkte i stället till Gullbergsbro en sväng och jag tränade lite filt där också. På eftermiddagen var jag på gymmet och körde ett pass och på kvällen blev det film igen, denna gång hade Pontus fått sin vilja fram och hyrt Göta kanal 3 som var skitdålig. Budgivningen på huset höll på för fullt denna dag och vi hade lagt vårt maxbud när vi blev överbjudna med 10.000. Med lite hjälp från Pontus mamma kunde vi lägga ytterligare ett bud och vi var då högst. Dessvärre visade det sig att vi inte fick köpa huset i alla fall eftersom köparen ville ha en jättesnabb affär med kontraktskrivning redan på söndagen och det kunde inte vi. Det kändes som om mäklaren inte ens hade framfört vårt bud till säljaren så vi ringde själva upp säljaren på lördagen men denne ville inte prata med oss över huvud taget. Skumt!

På lördagen var vi återigen ute i Tuve, men tränade denna gång EB. Dessa banor hade jag aldrig tränat på innan men de var inte så svåra. På kvällen var vi på middag hos Karin och även Charlotta, Krister, Hanna och lille Elias var där.



På söndagen bar det av till Varberg för att hälsa på familjen och även mormor som var där på besök. Det blev en trevlig kväll med grillning.


Tre generationer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar