Summa sidvisningar

måndag 29 november 2010

Seger

Vecka 43

Denna vecka var det mycket ”extragrejer” på jobbet, väldigt kul men man får mycket att göra när man väl ska ta tag i jobbet sen. På tisdagen hade vi en halvdag utvecklingsdag med alla läkarsekreterare och annan administrativ personal. Vi höll till ute vid Nya Varvet där det var jättefin natur. Hade aldrig varit där förut. Först blev vi bjudna på god lunch och sedan fick vi gå poängpromenad. Mitt lag var grymma (framförallt jag, hehe) och vi lyckades ta andrapris i tävlingen. Den enda frågan vi missade var hur många barn Brad Pitt och Angelina Jolie har. Vi trodde de hade 6, men tydligen var det 7. Sen var det lite gemensam diskussion och föredrag och fika. En trevlig dag. På onsdagen var det avtackning av Gunilla som ska gå i pension så det var tårta och uppvaktning, också trevligt, men tråkigt att hon ska sluta. På torsdagen var det utbildning i MedControl som man använder för att anmäla fel som har gjorts på jobbet.

Trots en intensiv jobbvecka hann jag med ett träningspass med sjukgymnasten, en omgång akupunktur och en halvkroppsmassage. Det känns nästan som om sjukgymnastiken har blivit min hobby. Lite tråkigt att behöva lägga så mycket tid på det, men det är ju nödvändigt tyvärr.

På helgen hann jag i alla fall med min roliga hobby, golfen! Lördagen ägnades åt träning i Alelyckan med klubbkompisarna. Spelet kändes väldigt bra och på varven gick jag 35-28-30.

På söndagen var det dags för tourtävlingen och jag lyckades prestera fint spel även där. Resultatet blev 30-32-33 och det var tillräckligt för att ta hem segern! Det är så härligt att vinna =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar