Summa sidvisningar

lördag 7 januari 2012

En vecka full av besök

Vecka 48

Den här veckan började med ett besök av Catarina och Viktor. Det var första gången som Alfons träffade ett annat barn, men han verkade inte bry sig så mycket. Viktor hade köpt en present till Alfons och det var en gosedjurshund och en napp. Alfons har inte börjat med napp än, för de hade sagt på BB att man skulle vänta ett tag tills bebisen fått in en bra sugteknik och börjat gå upp i vikt igen. Viktor tog dock nappen och tryckte in den i munnen på Alfons! Alfons var väldigt lugn under besöket och sov nästan hela tiden. Här fick Viktor prova att "hålla" Alfons.



På tisdagen var det dags för Johan, Louise och lille Viktor att träffa Alfons. Tyvärr så hade Viktor varit sjuk så vi hade inte kunnat träffas tidigare, men nu var han frisk igen. Det var så roligt att visa Alfons för dem. Jag har alltid tyckt att Viktor varit så liten, men nu kändes han väldigt stor jämfört med Alfons. Av Louise, Johan och Viktor fick Alfons en jättecool tröja med en älg.


På onsdagen skulle vi gå till BVC för första gången. Det första besöket hade ju skett hemma hos oss. Vi hade valt BVC i Mölndals centrum så det gick bra att promenera dit med barnvagnen. Förra gången hade Alfons vägt 3,4 kg och vi blev väldigt förvånade att se att han hade gått upp nästan 4 hg på bara 1 vecka. Nu vägde han 3,8 kg. Han hade också vuxit 2 cm sedan han föddes och var nu 53 cm.


På kvällen fick vi besök av Gilbert och Anita (Pontas farbror och faster) samt deras son Jesper och hans tjej Maja. Jesper och Maja ska också ha barn snart så vi hade en hel del att prata om. Alfons fick en jättefin dress från Lilla filur.


Resten av veckan blev lugn så vi ägnade oss åt att försöka fixa till en fint julkort på Alfons. Efter mycket kämpande valde vi detta söta lilla tomtekort!





Vi tog också med Alfons på lite handling. Det går jättebra att åka med honom i bilen även om han ser lite rädd ut på det här kortet.




På lördagen kom Magda hit på en blixtvisit för att träffa lille Alfons. Vi tog en fika här hemma och på kvällen var vi hemma hos Karin och åt allihop. Magda hade köpt en gullig mobil till Alfons med lite olika djur som vi ska ha över skötbordet. Även Magda ska ju ha barn i början på nästa år så då får Alfons ytterligare två kusiner. Det här kortet tog Magda på Pontus och Alfons hemma hos oss.




På söndagen kom mamma och pappa på besök och de tyckte redan Alfons hade blivit stor. Jag tycker dock fortfarande han är väääldigt liten =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar