Summa sidvisningar

lördag 2 augusti 2014

Utflykt, bad och kubbspel

Vecka 29

Den här veckan började med lite lekparkshäng. Här är vi i Harrys lekpark och härjar.


Och här är vi på Maries gård. Alfons saknar nog dagmamman lite grann så han vill gärna gå till gården och leka lite på sommarlovet. Grävmaskinen är populär!


Jag kom på att jag inte lagt ut någon bild på vår "nya" dubbelvagn. Det var ett tag sen vi skaffade den nu, men här kommer ett par bilder. Detta var en väldigt bra investering när man ska gå ut med båda barnen själv. Vagnen är en urban jungle av äldre modell som vi köpt begagnad.


Lukas får precis plats i liggdelen. Som tur är så finns det en sittdel att byta till när han blir för lång.


En dag åkte vi till Barnens miljöark i Mölnlycke tillsammans med Johan, Louise, Viktor och Theo. Pontus och Alfons hade varit där förut, men inte jag. Det var ett mysigt ställe med lekparker och lite djur. De enda djuren vi hälsade på var kaninerna som man fick gå in och klappa och mata med morötter. Det tyckte Alfons var roligt. Men roligast var nog den här stora båten som killarna fick klättra och leka i.


På helgen blev det en sväng till Varberg igen. Vi satsade återigen på Apelviken eftersom det är smidigt med barnen. Alfons börjar bli mer vild än tam i vattnet nu. Det är roligt att bada med honom men man får vakta hela tiden så att han inte kommer under. Han hade med sin vattenspruta och när jag kom ut i vattnet ropade han: "Nu ska du få mamma"! Sedan blev man pepprad med vatten, men det är ju kul!

Lukas hade det också bra på stranden, men fick hålla sig i skuggan.


Mys!



Efter några timmar på stranden var vi hungriga och åkte hem till mamma och pappa och grillade. Även Petter och vår gemensamma kompis Sussi var med. En jättetrevlig dag i Varberg!

På söndagen var vi bjudna till Tom och Ulle på kubbspel och grill. Det var roligt att spela kubb som vi inte gjort på flera år nu. Vi körde två matcher och det slutade oavgjort. Alfons och Elias lekte jättebra idag och det var roligt för de har även bråkat lite den senaste tiden. Lukas och Sigge fick mysa på en filt i skuggan.



Bröderna Ström snackar med Sigge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar