Summa sidvisningar

fredag 1 augusti 2014

Lukas 5 månader

Vecka 28

Den här veckan var det värmebölja så det blev mestadels trädgårdshäng och bad i poolen. Lukas fick ha endast blöja på sig och han klarade värmen riktigt bra.



Alfons fick inviga sin nya UV-dräkt som jag beställt från Libero.


Härligt att ha en pool att bada i även om den börjar säcka ihop lite grann.


Det här är en riktig badkille!


En dag åkte vi till Stensjön och badade med Tom, Ulle, Elias och Sigge. Det var härlig temperatur i vattnet så man kunde vara i länge. Både Alfons och Elias tycker mycket om att bada. Det blev även lite balansövningar....


hopp...
 


bebisgos...


bollekar...


och hallonplock.



På helgen åkte vi till Varberg och tillbringade en härlig dag i Apelviken. Vi fick skydda Lukas från solen så gott vi kunde och det gick rätt bra att ha med honom på stranden. Vi skulle äta lunch i Solviken, men konstigt nog öppnade inte restaurangen förrän 14. Dock så fanns det något som hette Poolviken där det var öppet och där var det väldigt bra och trevligt att äta lunch.



 
Alfons badade och grävde. Han fick även använda sin nya vattenspruta.



På söndagen fick vi besök av min morbror Dick och moster Margaretha. Det var roligt att träffa dem då det var väldigt länge sedan vi sågs och de hade aldrig träffat Lukas. Vi åt lunch här hemma i form av kycklingsallad. Alfons fick en vattenpistol och en bil i present. Lukas fick de här fina kläderna.



Den här veckan har vår lille tiger fyllt 5 månader. Han har varit på 5-månaderskontroll på BVC. Han väger nu 8235 gram och är 66,5 cm lång. Han fick sin andra vaccination och fick lite feber i ungefär ett dygn. Nu har han också fått börja med riktiga smakportioner. Lukas har provat både potatis och ärter och han gillade båda delarna. Det kommer nog inte att bli svårt att vänja honom vid mat.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar