Summa sidvisningar

torsdag 7 augusti 2014

Värmebölja

Vecka 30

Såna kompisar de är nu, Alfons och Lukas. Det märks att bröderna tycker om varandra nu och det är härligt att se! Här ligger de på mage och snackar lite på morgonen. 




Den här veckan har Lukas fortsatt med sina smakportioner. Han har fått prova potatis, ärter, morot, tomat och palsternacka. Han har faktiskt gillat och ätit av alltihop! Han verkade fatta med en gång hur man ska göra för att svälja maten. Tror att det här kommer att gå bra!

Ser lite skeptisk ut!

 
Gott med morot!
Den här veckan har det varit värmebölja och det har blivit en hel del bad. Vi har försökt hålla killarna så svala som möjligt och tagit det lugnt. En dag åkte vi till Kållered och hälsade på Gilbert, Anita och lilla My. Det blev en jättemysig dag! Vi började med en god fika ute i trädgården och sedan fick Alfons och My bada i poolen. De cyklade också på sina springcyklar och lekte i ett tält som Gilbert hade satt upp. Alfons och My leker jättebra ihop nu. Vi stannade även på lunch och blev bjudna på goda pannkakor med hemmagjord körsbärssylt. Jättegott!



Alfons badar i poolen hos Gilbert och Anita.

 
Nakenfisar i tältet.
Vi tyckte poolen var så bra att vi åkte till Rusta och köpte en likadan till Alfons. Den var bra för den hade hårda kanter och behövde inte blåsas upp med luft. En fördel!

På lördagen var det lite sämre väder med en del regn och åska, men Alfons hann i alla fall inviga sin nya pool mellan skurarna.

På söndagen var det fint väder igen så då blev det en dagstur till Varberg. Vi mötte mamma, pappa och Putte i Apelviken och började med lite picknick på stranden. Sen blev det härliga bad och sol. Dagen avslutades sedan på Mc Donalds innan vi åkte till hem till oss igen.

Tröttis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar