Summa sidvisningar

onsdag 19 maj 2010

Sista seriespelsomgången inomhus

Vecka 8

Min andra LIA-vecka på Ortopeden gick som en dans. Jag var på administrativa enheten hela veckan och kom in i rutinerna väldigt bra. Måste säga att alla sekreterarna där är hur gulliga som helst och jag kände mig redan nu som en i gänget. Tycker dock det är ganska jobbigt att börja 7.30. Det är i tidigaste laget för en morgontrött människa som jag. Därför tog jag det ganska lugnt den här veckan. Det blev endast en kvällstävling i Askim på onsdagen och lite träning i Alelyckan på fredagen.

Kvällstävlingen i Askim blev en succé. Gick 21-21-22 och vann tävlingen för andra gången i A. Den här gången var Gädda med så jag fick slå honom också. Han hade klarat sig förra gången jag vann eftersom han inte var med då, men nu har de flesta fått stryk av mig, hehe. Det känns bra. Fredagens träning i Alelyckan gick också bra. Gick två varv som blev 32-32.

På helgen var det seriespel i Alelyckan. Sista omgången för inomhusserien och vi ledde tabellen. Det hela låg alltså i våra egna händer vilket alltid är skönt. Det började med en match mot Uddevalla som vi vann med 3 slag. Själv gick jag 36 vilket är lite högt i Alelyckan, men huvudsaken var ju att vi vann. Därefter var det dags för Laxen. Nu spelade vi rätt bra, jag gick 32. Vi vann matchen överlägset med 34 slag. Dagens sista match gick mot Askim och även den vann vi stort med 28 slag. Jag storspelade faktiskt i denna match och gick 26!

På söndagen fortsatte seriespelet och det började inte lika bra som på lördagen. Vi mötte Göteborg och trots att vi spelade ganska bra fick vi stryk då Göteborg spelade grymt bra i denna match. Jag gick 28 så var nöjd med mitt eget spel, men alltid lite surt att förlora en match. Vi fick stryk med 15 slag. Efter Göteborg var det dags för Trollhättan. Jag gick 33 i den matchen som vi vann med pinsamt många slag, närmare bestämt 73 slag. Tycker lagen är lite väl ojämna i denna serie. Det kan inte va kul för Trollhättan att ligga så långt efter. Näst sista matchen mötte vi Tuve. Jag gick 33 igen och det räckte inte för vårt lag utan vi fick se oss besegrade med 9 slag. Så återstod en sista match mot Kungälv, men i och med att flera slag hade tagit poäng från varandra så var det redan klart att vi hade vunnit serien! Vi kunde därmed spela avslappnat och jag fick avsluta seriespelet med en fin 27-runda. Det kändes väldigt bra att ta hem division 1 inomhus då vi faktiskt lett tabellen ända sedan första omgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar