Summa sidvisningar

söndag 31 januari 2010

Fjärde LIA-veckan

Vecka 47

Min fjärde LIA-vecka. Denna vecka var jag tillbaka på Sahlgrenska igen och det var jag glad över. Tycker det är lite jobbigt att vara på Högsbo. Dels så tar det längre tid att ta sig dit och så ligger det så offside. Det finns inte ens en lunchrestaurang där ute. Den här veckan var jag på den vanliga avdelningen på Sahlgrenska, så det var bra. Lärde mig inte så mycket nytt den här veckan. De skulle ha fått en ny version av Melior, men som vanligt på SU så blir saker och ting försenade.

På tisdagen försökte jag mig på Poängjakten i Alelyckan igen. Det gick inte alls bra. Jag gick 36-39.

På onsdagen var det så dags för det årliga fruktade besöket hos tandläkaren. Jag är alltid nervös och rädd att jag ska få ett chockbesked, som jag fick en gång när jag plötsligt hade 14 hål i tänderna. Den här gången skulle jag gå till en ny tandläkare, en kompis på golfen. Han var faktiskt väldigt bra. Det gjorde knappt ont alls att slipa bort tandsten och han fick bort den fula kaffefläcken som jag haft på ena framtanden så nu kan jag le på kort igen =). Det bästa av allt var att jag inte hade några hål. Skönt!

På fredagen passade jag på att luncha med en kompis som jag jobbat ihop med på Psyk under sommaren. Hon hade börjat jobba på Kardiologen på Sahlgrenska. Det var jättekul att träffa henne igen och vi hade mycket att prata om. Det är väldigt trevligt att praktisera på Sahlgrenska just därför att man träffar på många vänner och bekanta där, eftersom det är så stort. På kvällen var jag och Ponta och tränade lite i Askimshallen. Har inte riktigt hittat spelet där än och jag gick ett 26-varv.


Eftersom Ponta skulle jobba helgen passade jag på att ta en tur till Varberg. Jag tog tåget dit på lördagen och spenderade förmiddagen på stan. Hade tänkt shoppa lite för lite pengar jag vunnit på poker, men jag hittade inget jag ville ha. Sen var jag och pappa på Zorba och åt souvlakigrillspett och tsatziki. Gott!

På söndagen var jag på tupperwareparty hos Margita. Det var faktiskt riktigt kul. Hittade en massa saker jag ville ha, men jag köpte bara en grej eftersom det var ganska dyrt. Blev dock sugen på att ha ett eget tupperwareparty så jag ska försöka få till ett sånt under våren.

måndag 18 januari 2010

Hotellweekend i Borås

Vecka 46

Detta var min tredje vecka på praktiken. Den här veckan hade jag blivit placerad på Högsbo Sjukhus. Den här veckan skulle jag också påbörja en fyra veckor lång period med glutenfri kost för att testa om jag var allergisk mot gluten. På måndagen fick jag vara hos en sekreterare på öppenvården. Det var ganska intressant för jag fick göra lite andra uppgifter som att boka patienter och fakturera. På eftermiddagen satt vi i receptionen och tog emot akupunkturpatienter. Sekreteraren Gun var jättetrevlig att vara med och det var en bra dag förutom att jag hade ont i magen på förmiddagen.

På tisdagen skulle jag vara hos en läkarsekreterare som hette Emelie som jobbade för logopederna. Jag hade sett fram emot detta, men det var ganska långtråkigt för hon hade så mycket olika småsaker att göra så det hela blev väldigt splittrat och jag fick inte direkt koll på någonting. Mådde inte speciellt bra idag heller, tyckte nästan det blev värre av den glutenfria kosten.

På onsdagen var jag halva dagen hos en läkarsekreterare på öppenvården som hette Christina och halva dagen hos Emelie. Det var trevligt att vara hos Christina, för jag fick skriva en del och hon var trevlig att prata med. Eftermiddagen var också okej. Fick skriva för logopederna och det var lite svårt med en del nya ord och termer. På kvällen var jag och Annelie hos Lolla och tittade på de coola marsvinen i G-force! Fick även gosa lite med Dumle. Mysigt!


När jag vaknade på torsdagen mådde jag verkligen piss. Hade bara sovit ett par timmar på natten och haft ont i magen. Jag ringde och sjukanmälde mig och tillbringade nästan hela dagen i sängen. Mådde även skit och var hemma på fredagen. Tror inte alls på den glutenfria kosten, för den här veckan har magen varit värre än någonsin.

På lördagen mådde jag lite bättre. Det var tur för jag och Ponta hade planerat en weekend i Borås eftersom vi hade en gratisnatt att ta ut på Scandic. Vi passade på att ta en fika med Edit och Martin som jag inte hade träffat på flera år och de hade heller aldrig träffat Pontus. Det var jättekul att se dem igen efter så lång tid. Sen gick vi på stan lite och så gick vi till hotellet och badade bubbelpool. På kvällen var vi ute och åt på en thairestaurang. Det blev en jättetrevlig helg och det var mysigt att bo på hotell och lyxa sig lite.

söndag 17 januari 2010

Seriespel, omgång 1

Vecka 45

Min andra LIA-vecka. Egentligen skulle jag ha varit på Högsbo Sjukhus den här veckan, men eftersom hon som skulle ha hand om mig där var sjuk så fick jag vara kvar på Sahlgrenska. Däremot fick jag vara en dag hos chefen för läkarsekreterarna och två dagar hos verksamhetsassistenterna. När jag var hos chefen fick jag vara med på en halvdag med ett föredrag (som handlade om bajs, hehe). Den första verksamhetsassistenten var jättetrevlig. Hos henne fick jag bl a jobba med ett personaladministrativt program och lägga in ledighet och sådant. Den andra verksamhetsassistenten hade inte så mycket att visa mig så hos henne var det lite långtråkigt. Dock en helt okej vecka på praktiken.

På tisdagen var jag med på poängjakt i Alelyckan. Tyvärr fick jag inte till spelet den här gången heller. Det blev 37-32.

På onsdagen hade jag besök av cockerspanieln Dumle. Det var första gången han var hos mig och i början var han lite ledsen, men sen blev han gladare. Det är så mysigt att ha hundbesök. Jag skulle så gärna vilja ha en hund, men det verkar aldrig komma något bra tillfälle. Det får väl bli när man blir pensionär…

På fredagen var jag en sväng i Alelyckan och tränade lite filt inför helgens seriespel. Gick ett hyfsat varv på 33.

På lördagen var det så dags för seriespel, första omgången inomhus. Laget bestod av mig, Ponta, Torgny, Lorentz, Kari och Luggen. Jag fick stå över första matchen vilket var lite tråkigt. Andra matchen fick jag dock chans att spela och då gick jag in och gick ett 30-varv! Spelade även tredje matchen och då gick allting som på räls och jag slog personligt rekord på filt med 25 slag! Riktigt roligt! Dessutom vann vi dagens tre matcher.

På söndagen fortsatte seriespelet. Tyvärr så började dagen dåligt för mig. Hade riktigt ont i magen, men jag spelade ändå. Vet inte om det berodde på magen, men jag gick ett riktigt dåligt varv, 40 =(. Tyvärr blev det grus i maskineriet för fler i laget och vi fick stryk mot Tuve. Efter denna matchen stod jag över två matcher i rad, men de spelade bra och vann dessa. Sista matchen gick jag in och spelade och då gick det bra igen – 29. Vi vann även denna match. 12 poäng av 14 möjliga var bra nog för att leda serien efter första omgången, 2 poäng före Tuve, Göteborg och Kungälv.

torsdag 14 januari 2010

Lasse for the world!

Vecka 44

På måndagen var det dags att gå ut på min andra praktikperiod. Den här gången hade jag blivit placerad på Geriatrik på Sahlgrenska Sjukhuset. Eftersom jag hade haft helt andra önskemål var jag lite negativ till Geriatriken, men jag fick i alla fall bra arbetstider (8.30-15.30), så det kändes som plåster på såren. Min handledare verkade snäll och min första dag gick bra. Jag fick även träffa chefen för läkarsekreterarna och hon frågade direkt om jag ville sommarjobba på Geriatriken. Jag vågade dock inte lova något, så jag sa att jag inte visste. Man kanske kan ha tur och få fast jobb innan sommaren.

På tisdagskvällen var jag i Alelyckan och spelade kvällstävling. Det gick inget vidare, 34-39.

På fredagen var jag hemma hos Annelie för att fira hennes födelsedag. Det blev en mysig kväll med en massa goda kakor och trevligt sällskap.

På lördagen var det dags för Winnerbäck-konsert! Lillebror kom upp till Göteborg och vi bjöd honom på middag innan konserten. Sen hämtade Annelie upp oss och så gick vi tre på konserten. Lasse var underbar som vanligt. Han körde ungefär hälften av låtarna från nya plattan ”Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen”. Han varvade som vanligt med en hel del gammalt, tyvärr inte så mycket från Daugava. Det är omöjligt att säga vilka nummer som var bäst, han var överlag väldigt bra och den här gången vågade han mixtra lite med låtarna vilket jag tycker är kul som är så inlyssnad på dem. En mycket bra konsert!

På söndagen hade vi lite lagträning i Alelyckan inför nästa helgs seriespel.

onsdag 13 januari 2010

Filmvecka

Vecka 43

Denna vecka inleddes med ett biobesök på måndagskvällen. Jag, Annelie och två kompisar till henne gick och såg den svenska filmen ”Prinsessa”. Det var en ganska bra och lite annorlunda film. Både komisk och sorglig om vartannat. Filmen får en trea i betyg.

På onsdagen var jag ledig från skolan. Jag bestämde mig för att åka till den nya eb-hallen i Askim och träna. Jag hade fått speltips från Gädda så jag åkte dit på eftermiddagen och tränade in banorna så gott det nu gick. De var ganska svåra, tyckte jag. På kvällen var det tävling som jag var med på. Det gick rätt hyfsat för att vara första gången: 24-26-26. Framför allt var det kul att ha fått en innehall med eb-banor att träna i på vintern.

På torsdagen hade vi filmkväll hemma för att fira att skolan slutat för i år. Vi hyrde Johan Falk – Leo Gaut. Den var bra, får en stark trea i betyg. Måste säga att jag bara älskar skådisen som spelar Frank Wagner. Vet inte vad han heter, men bra är han. (Och inte tråkig att titta på heller).

Hade en ledig dag på fredagen och jag var duktig och åkte till Alelyckan. Körde hårt i gymmet och sen spelade jag lite golf. Gick ett varv på 32.

På lördagen var jag och Ponta i Askimshallen och tränade eb. Gick ett dåligt varv på 27, men jag måste ändå säga att det var en riktigt bra träning. Tränade jättemycket på skärskruven på salton och jag började se små framsteg. Det kanske inte är omöjligt att lära sig skärskruva ändå… Kan jag lära mig det så skulle det underlätta mycket för mig i mitt spel på alla underlag. Mitt mål med den här innesäsongen är att lära mig skärskruva (inte behärska den, men kunna få till den). Hoppas jag kan nå det målet. På kvällen var vi bjudna till Henrik och Catarina på middag tillsammans med Lärarn, Linda och Reine. Det blev en väldigt trevlig kväll i Partille med god mat och dryck och mycket bangolfsnack!


Söndagen blev väldigt lugn då vi var trötta efter en sen kväll. Var ute och gick en promenad och hyrde Wallander – Prästen. Som alla Wallander-filmer var även denna mycket bra!

lördag 9 januari 2010

En fullspäckad vecka

Vecka 42

Denna vecka inleddes med en fika på Ljungans café med Lolla och Annelie. Det är tydligen ett skitgammalt café som har funnits sen 60-talet eller något. Egentligen gillar jag inte det stället så mycket. Tycker det känns lite kalt och de har inga bekväma möbler och inte så mycket fika att välja på. Idag hittade jag i alla fall en god kaka och sällskapet var ju trevligt som vanligt =)

På tisdagen fyllde mamma 55 år. Ponta var ledig så vi åkte ner en sväng till Varberg efter skolan och gratulerade henne. Vi firade med supergoda räkmackor och fika.





På onsdagen var jag ledig och eftersom Karin var utomlands så hade jag fri tillgång till hennes bil den här veckan. Jag bestämde mig för att ta en tur till Alelyckan på egen hand. Jag tränade i gymmet (tredje gympasset) och efteråt gick jag ett varv på golfen. Det gick hyfsat, 33.

På fredagen hade vi tenta i ekonomi. Tentan handlade om bokföring som jag tycker är riktigt intressant och det kändes riktigt bra. Efter tentan gick jag till Kafé Vanilj och lunchade med Emmy, Laura, Suzanne, Jenny och Elena för att fira att vi hade gjort den sista tentan för i år. På eftermiddagen var det återigen gymträning och bangolfträning i Alelyckan.






Lördagen blev fullspäckad med aktiviteter. Åkte till Vänersborg med Ponta för att träna inför morgondagens mix-tävling. Träningen gick sådär. Gick tre varv som blev 24, 26 och 21. Det är lite svårare med mix än att spela individuellt, tycker jag. På kvällen åkte vi hem och Ponta körde mig hem till min klasskompis Rebecka där vi skulle ha klassfest. Jag hade inte kunnat bestämma mig för om jag skulle tävla eller gå på festen, så till slut beslutade jag att göra båda delarna, men gå hem tidigt från festen för att orka upp på söndagen. Festen var jättetrevlig. Vi tävlade och hittade på lekar. Det kändes riktigt tråkigt att bryta upp tidigt, men när Carin skulle gå hem vid 22.30 så slog jag följe med henne. Tyvärr var det ett helvete att ta sig från Partille till Mölndal med kollektivtrafiken. Var inte hemma förrän 12.




Jag, Linda, Anna och några till leker "Lappleken".



På söndagen var jag astrött, men orkade i alla fall upp och kom iväg till Vänersborg. Tyvärr gick spelet fruktansvärt dåligt. Först skulle man gå varsitt individuellt varv. Jag gick 30 och Ponta 27. Har inte gått svart på rätt länge, så det kändes tungt. Sen var det två mixvarv och det gick också dåligt, 29 och 26. Sen fick Ponta till ett fint 21-varv individuellt, men jag gick 25. De sista två mixvarven blev 26 och 23. Vilken katastroftävling! Bara 2 gröna varv av 8. Jag behöver väl inte säga att vi var lång ifrån att få pris? I fortsättningen ska jag inte försöka göra två saker samma helg, utan hellre välja bort tävlingen om jag ska gå på fest, eller tvärtom. Kände mig inte fokuserad på den här tävlingen och det kan ha berott på sömnbrist.


fredag 8 januari 2010

Flickan som lekte med elden

Vecka 41

Efter en rolig men intensiv vecka i Liechtenstein var det så dags att komma tillbaks till verkligheten. Redan på planet hem började paniken komma. Jag hade knappt öppnat läxböckerna på hela resan, men jag pluggade effektivt hela hemresan (ca 2 timmar på planet). Redan på måndagen var det dags för den fruktade tentan om diagnoskoder. Som vanligt efter Bias tentor hade man ingen aning om hur det hade gått. Det enda jag var säker på var att det inte var någon VG-tenta, men hoppades på G. (Efter någon månads väntan fick jag äntligen reda på att det var G =)).

Hela tisdagen ägnades åt att plugga medicinsk terminologi och den tentan betade jag av på onsdagen. Det kändes som om det hade gått riktigt bra och det blev som vanligt ett VG.

På torsdagen var jag och Ponta på bio och tittade på Flickan som lekte med elden. Tyckte även denna film var ruskigt bra, men inte lika stark som den första. Väntar med spänning på att få se Luftslottet som sprängdes.

På fredagen hade jag veckans tredje tenta, i anatomi och sjukdomslära. Det kändes hyfsat, trots att jag inte pluggat sådär jättemycket och jag klarade även denna tenta. På kvällen åkte jag och Ponta till Alelyckan och köpte gymkort. Nu skulle vi komma i form! Vi körde direkt ett pass på gymmet och det kändes riktigt bra. Gymmet var riktigt fräscht och kortet kostade bara 600 kr för mig (för ett halvår) så det kändes väldigt bra och skönt att komma igång med lite träning. Efter gymträningen körde vi lite golf. Gick två dåliga varv, 39 och 38. Får skylla på att jag var matt i armarna efter gymmet.

På lördagkvällen bar det av till Varberg för att gå på inflyttningsfest hos Lillebror och Margita. Det var en riktigt trevlig fest med mycket god mat (tapas). Det enda tråkiga var att Ponta skulle jobba dagen efter så vi fick åka hem ganska tidigt.

På söndagen åkte jag själv till Alelyckan och körde ett gympass, taggad som jag var att komma igång med träningen.

torsdag 7 januari 2010

Collage från Liechtenstein

Vecka 40

Hela denna vecka tillbringades i Lillputteland (d v s Liechtenstein) med damlaget och Europacupen. En väldigt spännande vecka. Detta har jag redan bloggat om på http://ecvaduz.blogspot.com/. Därför lägger jag endast in några bilder från denna resa.






Jag och Linda utanför hotellet.
Bloggerskorna



Jag och Bernie kollar på klockor




Jag visar hur det ska gå till.


Jag och en STOR gubbe.








Jag
stötte på min största idol i Vaduz!



Linda och Bernie bloggar. Jag har viktigare saker för mig.











Teamwork.





Laguppställning.

















måndag 4 januari 2010

Shopping

Vecka 39

Denna vecka inleddes med en härlig shoppingrunda på Ullared med Ponta. Hittade en massa bra saker! Efter Ullared åkte vi om Varberg och hälsade på Lillebror i hans nya lägenhet och tog en fika med honom. Han hade köpt en tv-bänk på IKEA som var jättesnygg och precis en sån som vi skulle behöva till vår stora tv. Den står fortfarande på den gamla bänken och sticker ut på sidorna.
Följande dag blev det en tur till IKEA och fick faktiskt tag i en likadan tv-bänk fast i ett ljusare trä. Är riktigt nöjd med att jag lyckades skruva ihop den utan problem och nu ser vardagsrummet mycket bättre ut!

Resten av veckan ägnades åt skolarbete och på lördagen var jag på Pärlan och pluggade anatomi och administration med Hanna, Anna och Ditte. Detta behövdes verkligen för vi skulle snart ha en lurig tenta i administration om diagnoskoder som jag tycker är riktigt svårt. Jag hade också extra mycket skolarbete då jag skulle skolka hela följande vecka.

På söndagen var det dags för avresa till Liechtenstein! Under Liechtensteinresan bloggade jag och de andra tjejerna i laget på en annan sida, så det hoppar jag över här. Den som är intresserad kan läsa om vår resa på http://ecvaduz.blogspot.com/


På väg!

söndag 3 januari 2010

MOS-final

Vecka 38

Denna vecka inleddes med att jag på måndagen fyllde 28 år. Detta firades med ett besök på Ortopedhuset där jag hade lyckats få en tid just denna dag. Jag hade haft ont i min rygg sen april, så det kändes verkligen som om det var läge att kolla upp det. Som tur var så var det ingen fara med ryggen. Enligt ortopeden så berodde smärtan på en skadad sena, men detta skulle läka ut av sig själv så småningom. Jag behövde heller inte vara rädd för att styrketräna vilket jag funderade på att börja med.

På onsdagen var jag på klubben och hade ett litet möte med Catarina, Linda och Lars inför vår Europacupresa till Liechtenstein.

På fredagen var jag och Ponta hos Karin och kalasade på kräftor och krabba. Fantastiskt gott och trevligt!



På lördagen var det så dags för den stora MOS-finalen i Slottsskogen. Cirka 30 deltagare hade tagit sig till final och förstapriset var som sagt en splitter ny Peugeot. Snacka om att jag var sugen på den bilen! Tyvärr hade jag inga större förhoppningar om att lyckas den då jag inte gått under 60 på MOS:et och de bästa som deltagit i kvaltävlingarna hade legat strax under 40. Ponta och några andra från klubben hade dock varit och tränat i Slottsskogen under fredagen och hittat spelet väldigt bra och innan tävlingen började hann de visa mig lite hur man skulle spela. Hann träna igenom alla banor och det kändes mycket mycket bättre! Tävlingen inleddes med ett kvalvarv som skulle avgöra vem man skulle möta i den första utslagstävlingen. Jag kände att jag visste precis hur jag skulle spela och jag gjorde nästan inga misstag. Jag gick i mål på fantastiska personbästa 45 slag! Jag var supernöjd! Jag tror att jag blev placerad på 8:e plats på det resultatet och fick alltså möta den som kom 8:a från slutet. Det var Linus. Pontus hade gått bäst av alla, 39! Han och en till hade gått på det resultatet och den bästa skulle bli seedad. Vem som var bäst avgjordes (helt sjukt) av vem som hade lägst startnummer, vilket inte var Pontus. Han fick möta den som kommit sist i kvalet, d v s Said. Så var det då dags för första utslagningen. Jag spelade riktigt bra även denna match och gjorde inte många misstag. Tyvärr spelade Linus ruskigt bra och slog ut mig =(. Pontus blev även han utslagen av Said som spelade mycket bättre än han gjort först. Det kändes väldigt surt att åka ut så tidigt när vi båda kände att vi hade spelet. Jag var ändå väldigt nöjd med mitt spel, men det var bitter sweet. Bilen vanns till slut av Anders Olsson från Uppsala.
På söndagen var det bara att ladda om och åka och spela tourfinalen på Göteborg BGK. Inte mina favoritbanor. De är svåra och jag spelar sällan bra där. I min klass hade 16 spelare gått till final, men endast 12 kom till start. Först var det gruppspel. 3 personer i varje grupp och 2 personer gick vidare. Jag hamnade med Mats och Bajarn. Spelade faktiskt ovanligt bra dessa två kvalvarv och gick 37-37. Det räckte för att gå vidare till nästa gruppspel. Nu var vi 4 i gruppen och 2 skulle gå till finalspel. Jag hamnade i grupp med Björn, Jonsson och Mats. Nu skulle man bara spela ett varv. Tyvärr gick jag mardrömsvarvet 47 och så var ännu en tävling på Göteborgs BGK bortspelad. Det var endast pris till top 4 så inte ens det kunde man trösta sig med. Jag fick ta med mig mina två bra kvalvarv i bagaget till min nästa tävling i Liechtenstein.

fredag 1 januari 2010

Bröllop

Vecka 37
Denna vecka gällde det att förbereda sig för helgens stora event. Nämligen Louises och Johans bröllop. Jag började på måndagen med ett besök på frisörskolan där jag klippte mig och färgade håret chokladbrunt. Blev väldigt nöjd med färgen, dock inte med klippningen! Men det märkte jag inte förrän senare...

På onsdagen var jag ledig så då tog jag en tur till Varberg och gjorde bl a en linskontroll hos min optiker. Funderar starkt på att byta till en optiker i Göteborg nästa gång jag behöver gå på kontroll. På kvällen var det slutspel på onsdagstävlingarna på Göteborg BGK som inte är mina favoritbanor. Det gick dåligt, 41-46.

På torsdagen var jag och Pontus i Slottsskogen och tränade lite på MOS-banorna då det började dra ihop sig till den stora finalen med en bil som förstapris. Jag lyckades inte få ordning på MOS:et den här gången heller utan det blev ett 60-varv. I och för sig bättre än sist, men långt ifrån bra.

På fredagen var jag i skolan och skrev en terminologitenta som gick lysande (som vanligt).

På lördagen var det dags för bröllopet! Jag fick gå upp ganska tidigt, för jag och bruden hade tid kl 9 hos frisör och sminkös. När jag kom till frisören och skulle få mitt hår fixat upptäckte hon att mitt hår var fruktansvärt ojämnt klippt. Det skiljde cirka 10 cm mellan olika partier i håret och vissa delar av håret hade de helt enkelt struntat i att klippa. Det var nog sista gången jag klippte mig på frisörskolan. Mitt hår blev i alla fall fixat och fint och Louise fick en fantastisk håruppsättning. Det tog rätt lång tid hos frissan och sen åkte vi hem till dem och åt och bytte om. Därefter var det dags för fotografering. Det var lite kallt, men ganska bra väder så det gick bra. Jag var rätt nervös för själva vigselakten då jag inte varit på något kyrkbröllop förut, men allt gick jättebra och jag lyckades med nöd och näppe hålla tårarna tillbaka några gånger. Festen efteråt var jättetrevlig och det var framför allt många underhållande tal. Maten var också jättegod, så det blev en toppenkväll som avslutades med lite dans.




Jag, Louise, Johan och Magnus utanför Örgryte kyrka





Dagen efter bröllopet var det dags att fira min födelsedag (1 dag i förskott). Mamma, pappa, Petter och Margita kom på besök och efter presentutdelningen begav vi oss till min favoritrestaurang Mañana där vi avnjöt en superb tapasmiddag. Det var roligt att jag äntligen fick tillfälle att ta med dem dit, så mycket som jag har pratat om den restaurangen. Det blev en väldigt trevlig eftermiddag/kväll.