Summa sidvisningar

måndag 18 januari 2010

Hotellweekend i Borås

Vecka 46

Detta var min tredje vecka på praktiken. Den här veckan hade jag blivit placerad på Högsbo Sjukhus. Den här veckan skulle jag också påbörja en fyra veckor lång period med glutenfri kost för att testa om jag var allergisk mot gluten. På måndagen fick jag vara hos en sekreterare på öppenvården. Det var ganska intressant för jag fick göra lite andra uppgifter som att boka patienter och fakturera. På eftermiddagen satt vi i receptionen och tog emot akupunkturpatienter. Sekreteraren Gun var jättetrevlig att vara med och det var en bra dag förutom att jag hade ont i magen på förmiddagen.

På tisdagen skulle jag vara hos en läkarsekreterare som hette Emelie som jobbade för logopederna. Jag hade sett fram emot detta, men det var ganska långtråkigt för hon hade så mycket olika småsaker att göra så det hela blev väldigt splittrat och jag fick inte direkt koll på någonting. Mådde inte speciellt bra idag heller, tyckte nästan det blev värre av den glutenfria kosten.

På onsdagen var jag halva dagen hos en läkarsekreterare på öppenvården som hette Christina och halva dagen hos Emelie. Det var trevligt att vara hos Christina, för jag fick skriva en del och hon var trevlig att prata med. Eftermiddagen var också okej. Fick skriva för logopederna och det var lite svårt med en del nya ord och termer. På kvällen var jag och Annelie hos Lolla och tittade på de coola marsvinen i G-force! Fick även gosa lite med Dumle. Mysigt!


När jag vaknade på torsdagen mådde jag verkligen piss. Hade bara sovit ett par timmar på natten och haft ont i magen. Jag ringde och sjukanmälde mig och tillbringade nästan hela dagen i sängen. Mådde även skit och var hemma på fredagen. Tror inte alls på den glutenfria kosten, för den här veckan har magen varit värre än någonsin.

På lördagen mådde jag lite bättre. Det var tur för jag och Ponta hade planerat en weekend i Borås eftersom vi hade en gratisnatt att ta ut på Scandic. Vi passade på att ta en fika med Edit och Martin som jag inte hade träffat på flera år och de hade heller aldrig träffat Pontus. Det var jättekul att se dem igen efter så lång tid. Sen gick vi på stan lite och så gick vi till hotellet och badade bubbelpool. På kvällen var vi ute och åt på en thairestaurang. Det blev en jättetrevlig helg och det var mysigt att bo på hotell och lyxa sig lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar