Summa sidvisningar

fredag 8 januari 2010

Flickan som lekte med elden

Vecka 41

Efter en rolig men intensiv vecka i Liechtenstein var det så dags att komma tillbaks till verkligheten. Redan på planet hem började paniken komma. Jag hade knappt öppnat läxböckerna på hela resan, men jag pluggade effektivt hela hemresan (ca 2 timmar på planet). Redan på måndagen var det dags för den fruktade tentan om diagnoskoder. Som vanligt efter Bias tentor hade man ingen aning om hur det hade gått. Det enda jag var säker på var att det inte var någon VG-tenta, men hoppades på G. (Efter någon månads väntan fick jag äntligen reda på att det var G =)).

Hela tisdagen ägnades åt att plugga medicinsk terminologi och den tentan betade jag av på onsdagen. Det kändes som om det hade gått riktigt bra och det blev som vanligt ett VG.

På torsdagen var jag och Ponta på bio och tittade på Flickan som lekte med elden. Tyckte även denna film var ruskigt bra, men inte lika stark som den första. Väntar med spänning på att få se Luftslottet som sprängdes.

På fredagen hade jag veckans tredje tenta, i anatomi och sjukdomslära. Det kändes hyfsat, trots att jag inte pluggat sådär jättemycket och jag klarade även denna tenta. På kvällen åkte jag och Ponta till Alelyckan och köpte gymkort. Nu skulle vi komma i form! Vi körde direkt ett pass på gymmet och det kändes riktigt bra. Gymmet var riktigt fräscht och kortet kostade bara 600 kr för mig (för ett halvår) så det kändes väldigt bra och skönt att komma igång med lite träning. Efter gymträningen körde vi lite golf. Gick två dåliga varv, 39 och 38. Får skylla på att jag var matt i armarna efter gymmet.

På lördagkvällen bar det av till Varberg för att gå på inflyttningsfest hos Lillebror och Margita. Det var en riktigt trevlig fest med mycket god mat (tapas). Det enda tråkiga var att Ponta skulle jobba dagen efter så vi fick åka hem ganska tidigt.

På söndagen åkte jag själv till Alelyckan och körde ett gympass, taggad som jag var att komma igång med träningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar